Tuesday, November 22, 2011

testimoni



THIS IS WHAT WE CALLED MIRACLE !! HANYA DENGAN TAB SOAP + HD !!



cik Nurul Najiah Abd Rahman


..saya xtahu nak camne, tapi saya akan tulis ape yang betul2 saya alami..sebelum ni, kulit saya berminyak dan senang naik jerawat, black head n whitehead..memang wajib kena pg facial untuk keluarkan blackhead n whitehead..pastu, parut jerawat confirm akan lambat hilang.kalau tak makeup, muka saya kusam dan pucat..huhu..sebenarnya, dah lama jugak laa saya tengok iklan about product EX ni..mula2 macam xcaye..pastu, bila ramai plak yang hantar testi dan saya tengok kulit akak yang cantik tu, saya rasa nak cuba..then,masa ada promotion saya beli Sabun Tab dan toner HD..masa mula2 pakai sabun tu,best..lepas basuh muka kulit rasa bersih, tegang n fresh sangat..saya tak rasa pedih pon..mayb sesetengah orang je kot yang akan pedih..Alhamdulillah saya x..bila dah seminggu pakai, baru saya perasan sabun ni ada peeling effect sket..masa saya nak apply bedak baru perasan..tp, peeling effect dy smooth je..xsakit, xpedih n sebenarnya saya x sedar pon..saya tahu peeling ni untuk renew the skin..n buang dead skin cell yang buatkan kulit saya kusam..then, saya guna toner HD..saya suka sangat HD ni sebab dy water based dan langsung tak buat kulit muka saya berminyak!!! sukaaa.. :) toner2 yang saya pakai sebelum ni semuanya buatkan kulit saya berminyak n pedih..mayb xsesuai dengan kulit saya..bila pakai HD, kulit rasa fresh n rasa macam kulit 'boleh bernafas'..hehe..means, rasa segar laa..heehee..blackhead n whitehead mmg makin kurang dan liang2 roma saya dah makin kurang nampak..gebuu gituu..dan ramai jugak yang tanya saya pakai product ape..hehe..jerawat just akan naik bila period je..tu pon, x banyak..tapi, jerawat cepat kering tau..parut cepat je hilang..parut2 lama saya mmg dah hilang..saya guna jugak HD kat parut terkena iron..hehe..sekarang, saya dah x perlu makeup..kalau pergi class, just pakai HD dan blusher je..sebab saya rasa macam dah x perlu pakai bedak or foundation..pakai blusher je pon saya dah rasa yakin.. :) kesimpulan nya, saya mmg sangat berpuas hati dengan sabun tab n toner HD..saya mmg syorkan pada yang ada masalah kulit n bagi sape yang pentingkan kecantikan dan keyakinan.. :) insyaAllah bila ad budget lebih nanti saya nak cuba tab EX plak...







Sis Aida...memiliki kulit yang cantik..nampak muda dari usia walaupun sudah mencecah 30an.. boleh juga dapatkan produk ini dari sis Aida https://www.facebook.com/profile.php?id=100001470802442




 Kekal muda dan langsing walaupun sudah menjadi ibu kepada 2 org anak...

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More




 

Blog  Directory Blog  Directory